Admiterea la finanțare cu un total de 98/100 puncte

📢 Milestone important atins!
Admiterea la finanțare cu un total de 98/100 puncte a Proiectului „Construire Spital Regional de Urgență Iași – Faza II” în cadrul Programului Sănătate.
📆 În data 16.01.2024, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în cadrul Programului Sănătate, a validat cu succes cererea de finanțare pentru proiectul “Construire Spital Regional de Urgență Iași – faza II”, în cadrul Priorității 4: Investiții în infrastructuri spitalicești. Acest milestone reprezintă o etapă importantă în continuarea investițiilor în spitalele regionale de urgență din Iași, Cluj și Craiova.
Implementat cu profesionalism de către echipa Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate, proiectul a fost selectat după o evaluare atentă din punct de vedere tehnic și financiar.
🏥 Spitalul Regional de Urgență Iași va fi un reper esențial pentru îmbunătățirea calității și eficienței asistenței spitalicești de urgență din regiunea de Nord-Est. Prin concentrarea asupra îmbunătățirii accesului populației, cu o atenție specială acordată grupurilor de pacienți vulnerabili, acest spital va oferi servicii de înaltă calitate în domeniul spitalizării acute terțiare. Obiectivul este de a contribui semnificativ la ameliorarea stării generale de sănătate a populației din județul Iași și din regiunea de Nord-Est a României. 🇹🇩
🤝 Această confirmare reprezintă nu doar o validare a eforturilor depuse, ci și o promisiune pentru viitorul îmbunătățirilor semnificative în infrastructura de sănătate. Felicităm întreaga echipă şi partenerul Ministerul Sănătății, implicați în acest proiect de importanță vitală și suntem alături de dumneavoastră în fiecare pas al acestei călătorii pentru o sănătate mai bună și servicii medicale de calitate superioară!
💙💛❤